Felújítás

2021.09.20. 07:00

Építés és bontás Bükön: jövő év elejére készülhet el a munka

Időben összecsúszott az egészségház felújításának két üteme: a felnőttháziorvosi részben már az építésnél, a gyerekorvosi részben a bontásnál tartanak. A jelenlegi számok szerint 115 millió forint a teljes felújítás.

Bakos Ágnes

Fotó: Bakos Ágnes

Helyükön már az ajtókeretek, a vezetékek újak, a burkolatok alapozása is megtörtént – ez látszik az egészségház felnőttháziorvosi részében és a fogorvosi rendelőben. Úgy tervezték, hogy amint kész a felnőttháziorvosi rész felújítása, akkor kezdik az épület másik felének renoválását, ahol a gyermekorvosi rendelés és a védőnői szolgálat működik.

Nem várt hibák adódtak az első ütemben, így megcsúszott a munka, de nem akartak tovább várni, ezért most az egész épület építési terület – mutatta dr. Németh Sándor polgármester. A második ütemben a bontásnál tartanak, a napokban kezdték az ajtókeret kiemelését, a burkolatok felszedését. Itt is teljes lesz a felújítás: a vezetékeket is érinti. A jövő év elejére készülhet el a munka, ha újabb „építészeti bravúrok” nem mutatkoznak – így fogalmazott a polgármester.

A háziorvosi rendelések mindegyike a művelődési házban érhető el, a fogorvos Csepregen rendel, a vérvételt pedig a felújítások idején az ügyeleten végzik.

Kiemelt képünkön: Az egészségház gyermekorvosi részén megkezdték a bontást, mutatta dr. Németh Sándor polgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában