Rendezvény

2021.09.06. 07:00

Patrióta fiatalok a B-klubban – A genderpropagandáról és az LMBTQ-lobbiról is beszéltek (fotók)

Zelenka Dórával és Dezse Balázzsal, a Pesti TV műsorvezetőivel Csizmadia Tamás, a Pesti TV főtanácsadója, jogász és publicista beszélgetett szombaton a Szombathelyi Fidelitas Patrióta Fiatalok rendezvényén.

Vas Népe

20210905 Patrióta fiatalok, Csizmadia Tamás beszélgetett, Zelenka Dórával és Dezse Balázzsal, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

A Pesti TV – Pesti Srácok ELTE B-klubjába szervezett beszélgetős estjén szóba kerültek az általános társadalmi folyamatok, például a mostanában felerősödő, sőt dübörgő genderpropaganda, LMBTQ-­lobbi, az aktuális bel- és külpolitikai helyzet (az például, hogy mennyit változott húsz év alatt az Egyesült Államok), és terítéken voltak az előválasztás kérdései, a migráció, azon belül az Afganisztánból megindult, fenyegető mértékű embertömeg és még sok aktuá­lis, fiatalokat is érintő téma.

A rendezvényen nem titkolt cél volt, hogy a beszélgetőpartnerek a közönséget is bevonják az eszmecserébe: Zelenka Dóra és Dezse Balázs logikusan érvelve, mondandójukat szemléletes példákkal illusztrálva és tényleg a fiatalok nyelvén válaszoltak a nemegyszer provokatív kérdésekre is.

Kiemelt képünkön: Dezse Balázs, a Pesti TV műsorvezetője

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában