Nemzeti Művelődési Intézet

2021.09.13. 19:00

Szakmai továbbképzéseket indítanak

A Nemzeti Művelődési Intézet szakmai továbbképzéseket indít közművelődési szakembereknek szeptember 28-ától, vagyis a következő hetekben lehet jelentkezni.

VN

Ezeknek a kritériumoknak felel meg a Nemzeti Művelődési Intézet akkreditált képzése. A Nemzeti Művelődési Intézet a szakfelügyeleti hálózat megerősítésére közművelődési szakértőképzés megnevezéssel indít 60 órás akkreditált szakmai továbbképzést. A közművelődési kiválóságmodell néven elindítandó kétlépcsős képzést azoknak a közművelődési tevékenységet végző szakembereknek ajánlják, akik szeretnék megismerni a közművelődési szakágazat minőségfejlesztési modelljét, és ezáltal fejleszteni saját intézményi gyakorlatukat. Kiemelten javasolják a részvételt mindazoknak, akik közművelődési minősített intézmény díj- és címpályázaton kívánnak indulni. Bővebb információkhoz jutni és jelentkezni a meghirdetett képzésekre a Nemzeti Művelődési Intézet oldalán lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában