Táplánszentkereszt

2021.09.02. 11:00

Szentkereszttalálkozót rendeznek

Szeptember 4-én szombaton első alkalommal rendezik meg az I. Szentkereszt Találkozót Táplánszentkereszten, ahova Bükkszentkeresztről és Pilisszentkeresztről is várnak vendégeket.

VN

Falunapra és szentkereszti találkozóra hív a táplánszentkereszti önkormányzat szeptember 3-án és 4-én. Utóbbi célja, hogy a Vas megyei falu határon innen és túl hosszú távú baráti kapcsolatot építhessen ki a „Szentkereszt” nevű településekkel, kulturális életüket összekössék, elmélyítsék – tájékoztattak a szervezők. A találkozó egyben alkalom arra is, hogy bemutathassák értékeiket. A rendezvényre Bükkszentkereszt és Pilisszentkereszt delegációját várják. Szombaton fotókiállítás nyílik és a települések vezetői tartanak előadást. A bükkszentkereszti „Horenka” Hagyományőrző Énekkar, illetve Pilisszentkereszt Közösségi Házának Néptánccsoportja is fellép. Az esemény fővédnöke Perl János polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában