Kirádnulás

2021.10.29. 07:00

Egy felejthetetlen fővárosi nap

A Bersek József Általános Iskola tanulóinak már 2003 óta van lehetőségük részt venni egy őszi budapesti kiránduláson. Az utazás fakultatív, a cél az, hogy minél több tanuló jusson el a fővárosba, múzeumokba.

VN

Fotó: VN/Bersek-iskola

nagy öröm, hogy egyre nagyobb érdeklődés kíséri ezeket az utakat, hiszen több szülő és nagyszülő is él a lehetőséggel a diákok mellett, tudtuk meg Horváth Márta főszervezőtől, az iskola pedagógusától. Az idén 74-en vettek részt a Budapesti Történeti Múzeum munkatársai által kínált, több állomásból álló múzeumpedagógiai foglalkozáson. A Csodák Palotája készségfejlesztő játékai és előadásai mindig nagy sikert aratnak, oda is eljutottak. Az időjárás is a kegyeibe fogadta őket, hiszen ragyogó napsütésben sétálhattak a Várnegyedben. Tartalmas, szép napot töltöttek együtt, amit a kétszer háromórás vonatút társasjátékai még vidámabbá, felejthetetlenebbé tettek, mesélte a szervező.

Kiemelt képünkön: Budán, az Oroszlános kapunál Fotó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában