Érintett épületrész

2021.10.12. 21:00

Költözés: felújítás előtt a megyeháza

A Megyeháza épületének tervezett felújítása miatt megkezdődött az érintett épületrészekben működő hivatalok kiköltöztetése.

Tersztyánszky Krisztina

A Vas Megyei Kormányhivatal Berzsenyi tér 1. szám alatti épületben működő felső vezetése és szervezeti egységei a felújítás alatt a Hollán Ernő utca 1. szám alatti épületbe költöznek át. Az őket befogadó épületrész felújítása és akadálymentesítése 2019-ben és 2020-ban megtörtént. A megyei önkormányzat irodáinak mintegy fele szintén a Berzsenyi tér 1. szám alatt található. Ezek az egységek az önkormányzat tulajdonában levő, Berzsenyi tér 2. szám alatti ingatlan harmadik emeletén levő irodákban kapnak átmeneti elhelyezést. Mivel saját ingatlanba költöznek, ezzel pluszkiadás nem merül fel. Dr. Palotai Péter jogi és szervezési csoportvezető elmondta, hogy a költözés az irattári helyiségek kiürítésével már megkezdődött. Az érintett irodák ügyfélforgalmat nem bonyolítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában