Labdarúgás

2021.10.18. 11:46

Vas megyei foci: élvezetes meccsen verte a Haladás-Zanat a Répcelakot – fotók, videó

Látványos játékot mutatott a Haladás VSE-Zanati SE csapata is, amely zsinórban negyedik győzelmét szerezte meg a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság tizedik fordulójában.

VN

Fotó: Horváth Balázs

Haladás VSE – Zanati SE–Répcelaki SE-Sport36 3–0 (2–0).

Szombathely, 100 néző, v.: Papp Á.

Haladás-Zanat: Luisser – Buzás (Machinek), Varga Cs., Perger (Baumgartner), Pap, Ferencz, Szenczi, Iván, Péter (Maráczi), Szőts (Szakály), Nagy B. Edző: Szenczi Imre

Répcelaki Se-Sport36: Tóth J. – Palkó, Tóth D., De Paula, Antal (Joó), Verasztó, Ódor (Markó), Sipos, Horváth T., Rácz, Havasi. Edző: Balassa Péter

Gólszerzők: Szenczi (2), Szőts.

Az első félidőben színvonalas játékot mutatott a házigazda. A második felvonásban kicsit visszavett az iramból a szombathelyi egység, de így is voltak lehetőségei a harmadik, mindent eldöntő találatra, amely végül is később érkezett. A hazai csapat zsinórban negyedik győzelmét aratta, és a fordulóban látványos, élvezhető meccset játszva szerzett három pontot a Répcelak ellen. A Haladás-Zanat győzelme igazi csapatmunka volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában