Pályaválasztás előtt

2021.11.20. 07:00

Megkezdődött a kétnapos XVII. Legrand szakképzési konferencia Szombathelyen – fotók

Megkezdődött a kétnapos XVII. Legrand szakképzési konferencia pénteken a Vas Megyei Szakképzési Centrum Puskás Tivadar Szakképző Iskolában.

Merklin Tímea

XVII. Legrand Szakképzési Konferencia "Vas Megyei Szakképzési Centrum Puskás Tivadar Szakképző Iskola és Kollégium,Károlyi László 20211119, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

A megnyitón dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő hangsúlyozta, fontos, hogy a fiatalok időben hozzanak meg jó döntéseket, amikor pályát választanak, hogy ne pazarlódjon el egyetlen hónap sem, mielőbb szakmájuk legyen, így tudunk kenyeret adni a kezükbe.

Dr. Magyar Zita, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal elnöke köszöntőjében elmondta, hogy amikor átalakították a szakképzés rendszerét, még nem számítottak a pandémiára, nem volt könnyű az elmúlt időszak, de hisznek abban, hogy a gyerekeknek ez így majd jó lesz. Nagy vállalás volt a duális képzés is, mert a változó világban a cégekkel együtt kell gondolkodni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában