Emlékidézés

2021.11.24. 07:00

Örömtánc a javából a körmendi Senior Néptáncegyüttes jubileumi rendezvényén

Emlékidézés, örömtánc és búcsú – így lehetne röviden jellemezni a körmendi Senior Néptáncegyüttes közelmúltban megtartott jubileumi rendezvényét, ahol az együttes 15+1 éves fennállását ünnepelte.

Markó Petra

15+1 éves a körmendi Senior Néptáncegyüttes

Fotó: Jámbori Tamás

A pandémia miatt számos program maradt el tavaly, így nem tudta megünnepelni a körmendi egyesület sem jubileumát. Nemrég megnyílt kiállításuk után azonban Örömtánc című táncos műsorukkal is felléptek a Batthyány Örökségközpont Színháztermében.

A tagokat a tánc szeretete hozta össze, és az együtt átélt élmények tartják, illetve tartották egybe mind a mai napig. A műsor felütésében egykori mesterük, Antal László került fókuszba: általa készített koreográfiával emlékeztek rá. Majd Bebes István polgármester köszöntötte az együttest és közönségét. A zárószám különlegesre sikerült, hiszen testvérek, gyermekek táncoltak egymással, majd elbúcsúztatták az egyesület elnökét, Sasvári Lászlót, aki utoljára állt színpadra, és akinek átadták az Antal László-díjat.

Kiemelt képünkön: Kiss Gábor és lánya, Virág

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában