Licit

2021.12.22. 07:00

Harmincezerért keltek el a Falco-jegyek

Harmincezer forintot fizetett egy olvasónk a licitre felajánlott, BL-meccsre szóló két Falco-jegyért. Stieber Zsombor kapja meg őket.

VN

Falco Kc -AEK Athen, kosárlabda, bajnokokligája, 20211006, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

A 100 százalékban önkormányzati tulajdonban álló Falco KC Kft. költségvetési támogatásáról közöltünk cikket, ami komoly vitát szült a legutóbbi közgyűlésen. Többek között Tóth Kálmán baloldali frakcióvezető is komoly kritikát fogalmazott meg, majd két tiszteletjegyet ígért szerkesztőségünknek. A jegyeket még aznap felajánlottuk licitre, az azzal járó bevételt pedig a három gyermeknek – Vidának, Zsombornak és Bencének –, akiknek karácsonyi akciónk során gyűjtünk. 

 

Tóth Kálmántól hétfőn vehettük át a jegyeket, és megtudtuk, az Éljen Szombathely Egyesület 100 ezer forinttal támogatta kezdeményezésünket. 

Egy olvasónk végül 30 ezer forintot fizetett a két jegyért, és felajánlotta Stieber Zsombornak őket, aki így barátaival vehet részt a mai meccsen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában