Évzáró

2021.12.16. 10:00

Nagycsaládként ünnepeltek Vépen

VN

Vidáman töltötték a délutánt az idősebb generáció tagjai a művelődési házban

Nagycsaládként ünnepelt múlt héten a Nefelejcs Nyugdíjas Klub mintegy hatvan tagja évzáró rendezvényükön. Ezúttal a születés- és névnapok mellett a közelgő karácsonyt is megünnepelték. Sági Józsefné, a klub vezetője mondott köszöntőt, utána Németh László igazi karácsonyi verssel állt a többiek elé. Majd megköszöntötték 86. születésnapja alkalmából Prátpál Vilmost és a 84 éves Füzi Istvánnét is. Rajtuk kívül jutott egy-egy üveg bor a jelen lévő Istvánoknak, Jánosoknak, és virág egyik Éva nevű tagjuknak. 

 

A jóleső személyes megemlékezést a boldog újév reményében Kiricsi Miklós köszönte meg, azt kívánva, hogy továbbra is együtt, erőben és egészségben legyen mindenki a klubban. A terített asztalok díszeit a mézeskalács-szívecskéken kívül finom sütemények, harapnivalók és italok adták az összejövetelen. Az ünnepségen Kovács Péter polgármester megköszönte a generáció tagjainak városépítő, -szépítő munkáját. Egyúttal beszámolt az idei évben végzett eredményekről, fejlesztésekről, történésekről is. 

 

Előrevetítette a 2020-as teendőket is, köztük említve a régóta várt kerékpárút építésének konkrétumait. Ezután hosszan beszélgettek, emlékeztek a klubtagok. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában