Nemzeti Ifjúsági Tanács

2022.01.14. 08:00

Új vasi delegált került az ifjúsági tanácsba

Vas megyéből Kardos Laurát delegálták a Nemzeti Ifjúsági Tanácsba, amely a fiatalok érdekeit képviseli. A Nemzeti Ifjúsági Tanács Magyarország fiataljait támogatja, és érdekeiket képviseli a döntéshozó szerveknél.

VN

A delegáltak megválasztása után, középen Kardos Laura és Kovács Kornélia

Forrás: VN/Vasi Ifjúságért Egyesület

Vas megyei delegáltja is van a tanácsnak Kardos Laura személyében, aki a Vasi Ifjúságért Egyesület jelölése után Simon Ádámot váltotta a tisztségben, helyettese Kovács Kornélia lett. Laura Szentgotthárdról származik, ott járt gimnáziumba, majd 2018-ban Szombathelyen szerezte meg első diplomáját. Jelenleg negyedéves angol–földrajz szakos hallgató. 

 

– A Nemzeti Ifjúsági Tanács Vas megyei delegáltjaként fontosnak tartom, hogy jelen legyek a helyi tagszervezetek munkájában. Célom, hogy komoly tapasztalattal rendelkező helyi, illetve megyei szakemberekkel és szervezetekkel is kapcsolatot tartsak, véleményüket kikérjem. Nemzetben és régióban gondolkodom. A munkám nem fog megállni sem a megye-, sem az országhatárokon, hanem igyekszem kiterjeszteni azt a szomszédos megyék és a határontúli területek magyar fiataljaira is – mondta terveiről Kardos Laura. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában