Képviselő-testület

2022.02.22. 10:00

A pénzügyi tervezetet is tárgyalják a celldömölki képviselők

Zárt ajtók mögött öt napirendi pont kerül a képviselő-testület elé szerda délután, míg a nyílt ülésen további 29 napirendi pontot tárgyalnak meg. Várhatóan elfogadják az idei pénzügyi tervezetet, új kézbe kerülhet a gyermekorvosi feladatellátás, és döntenek a nagyrendezvények soráról is.

VN

Háromszázmillió forintos maradvánnyal számolnak

Forrás: VN-archív

Fotó: © Cseh Gábor

 Az egyik legsarkalatosabb napirendi pontnak a város idei pénzügyi terve ígérkezik. Az előterjesztésből kiderül, több mint háromszázmillió forint maradvánnyal számol az önkormányzat. A képviselők elé kerül a száz százalék önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaságok idei esztendőre vonatkozó üzleti terve is.

 

 A képviselőknek szavazniuk kell a gyermekorvosi feladatellátással kapcsolatban is. Mivel a praxisok betöltetlenek és három vállalkozó látja el a szolgáltatást, az önkormányzat április 1-jével a feladat ellátását átadná a Népjóléti Szolgálatnak. Döntenek a bölcsőde nyári leállásáról, a képviselők várhatóan rábólintanak arra is, hogy Kemenesalja 800 éves történetét bemutató tárlatot rendezzenek be a régi zeneiskola épületében. 

 

Ha a testület megszavazza, közbeszerzési eljárást írnának ki a közvilágítási lámpatestek energiatakarékosságot eredményező cseréjére. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában