Elismerés a diákolimpikonoknak

2022.02.03. 07:00

Hende Csaba is gratulált az NLG ezüstérmes női kézilabdacsapatának

Az SZKKA nemrégiben megválasztott társadalmi elnöke, Hende Csaba parlamenti alelnök is gratulált a Nagy Lajos Gimnázium női kéziseinek történelmi tettükért.

Sütő Dániel

Pődör Zoltán irányítja a következő fél évben az élvonalbeli együttest

Forrás: Szendi Péter

A napokban adtunk hírt arról, hogy a Nagy Lajos Gimnázium szinte csak igazolt serdülő és ifjúsági SZKKA-játékosok alkotta kézilabdacsapata második helyen végzett a középiskolai diákolimpia országos döntőjében. A klub nemrégiben megválasztott társadalmi elnöke, dr. Hende Csaba, Szombathely or szággyűlési képviselője is elismeréssel adózott a lányok teljesítménye előtt. A parlamenti alelnök ezer szállal kötődik az iskolához, hiszen ott érettségizett 1978-ben. 

 

– Minden szombathelyinek siker az, ha bármilyen sportágban szombathelyi csapat országosan jegyzett eredményt ér el. Ahogy a régi bölcs mondás tartja: mens sana in corpore sano, azaz ép testben ép lélek – nincs egészséges, kiegyensúlyozott fiatal anélkül, hogy a legjobb minőségű oktatást meg ne kapja, és fontos emellett az is, hogy a testét is megfelelő módon eddze – fogalmazott Hende Csaba, aki az esemény keretében átadta Pődör Blankának a gólkirályi címért járó elismerést. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában