Közműmunkák

2022.02.02. 15:15

Kilyukadt távhővezeték helyreállítása miatt zárnak le egy utcát Szombathelyen csütörtökön

A SZOMTÁV tájékoztatása szerint ta Kodály Zoltán utca 24. mellett az úttestet keresztező szekunder távvezetéke kilyukadt. A szolgáltatást ideiglenesen visszaállította és 2022. 02. 03-án elvégezi a távvezeték végleges helyreállítását. Ehhez a Kodály Zoltán utcát a Kassák Lajos utcai csomópontnál teljes szélességben fel kell bontani, és 2022. 02. 03-án 09:00 órától várhatóan 13:00 óráig munkavégzés miatt a forgalom elől el kell zárni.

vaol.hu

A Kodály Zoltán utca lezárása miatt a 30Y autóbuszok a fenti időszakban módosított útvonalon közlekednek. Az autóbuszok a Kodály Zoltán utca helyett a Rohonci úton közlekednek, megállnak az Árkádia bevásárlóközpont ideiglenes megállóhelyen.

 

 

Kimaradó megállóhelyek: Bem József utca, Oladi iskolák, Nagy László utca.

 

A 25-ös autóbuszok a fenti időszakban módosított útvonalon közlekednek. Az autóbuszok a Kodály Zoltán utca helyett a Rohonci úton közlekednek, megállnak a Bem József utca és az Árkádia bevásárlóközpont ideiglenes megállóhelyen.

 

Kimaradó megállóhelyek: Oladi iskolák, Nagy László utca.

 

A menetrend módosításáról szóló tájékoztatót a szolgáltató a honlapján, a Facebook-oldalán, valamint a megállóhelyeken is közzétette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában