Választás 2022

2022.02.14. 09:06

V. Németh Zsolt hétfőn leadta az ajánlószelvényeket

Hétfő reggel a szükséges ajánlószelvények négyszeresével érkezett V. Németh Zsolt, Vas megye 3. számú választókerületének képviselőjelöltje a körmendi önkormányzati hivatalba, ahol leadta az OEVK jegyzőjének a választásra szóló választói ajánlásokat és képviselő-jelöltként való nyilvántartását kérte a Választási Bizottságtól.

vaol.hu

V. Németh Zsolt leadta az ajánlószelvényeket

Forrás: Szendi Péter

Fotó: Szendi

A FIDESZ-KDNP jelöltje elmondta: hivatalosan is eldördült szombaton a startpisztoly és a kora délutáni órákig a szükséges aláírások háromszorosát gyűjtötték össze, majd a végekről is beérkező ívekkel ez megnégyszereződött.

V. Németh Zsolt leszögezte: folytatódik a támogatói ajánlások gyűjtése és ennek a kétezernek a tízszeresét szeretnék összegyűjteni.

 

V. Németh Zsolt képviselő-jelöltként való nyilvántartását kérte a Választási Bizottságtól.

Forrás: Markó Petra

Véleménye szerint fontos, hogy ebben az időszakban is felkeressék a választókat és azt tapasztalják, hogy a választók így demonstrálva, aláírva is szeretnének hitet tenni a párt és a képviselő személye mellett.

- Jól esik a biztatás és az elszántság, amit ezekben a napokban látunk, a bizalomnak szemmel látható jelei vannak - szögezte le a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában