Pályázat

2022.03.19. 07:00

A Magyar falu programban épült játszótér a nemesbődi óvoda udvarán

A Magyar falu programban nyert 5 millió forintból épült játszótere a településnek. A Gyöngyvirág Óvoda udvarára kerültek a játékelemek

VN

Ágh Péter beszélt az ünnepi átadón

Forrás: Ohr Tibor

Egy tavalyi nyertes pályázat nyomán a kormány támogatásával létesült játszótér nemrég több korosztály igényeire szabott játékokkal. Az óvoda udvarán helyet kapott egy hinta, játszótorony, rugós játékok, mérleghinta, mászófal a gyerekek legnagyobb örömére, mondta el Zsizsik Katalin polgármester. Március 12-én adták át ünnepélyesen a játszóteret, sokan érkeztek az alkalomra és azóta is népszerű a park: szép számmal keresik fel a családok.

 

 – Nemesbődön a kormány Magyar falu programjának támogatásával készült el az új játszótér és folyamatban van az óvoda felújítása. Közös munkánk révén korábban jutott forrás az orvosi műszerekre és a rendelőre, a közterületet rendben tartó eszközökre, a temetőre, kisboltra és egy helyi civil szervezetnek, a Nemesbődért Egyesületnek is – fogalmazott Ágh Péter országgyűlési képviselő a mostani fejlesztés kapcsán az átadóünnepségen. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában