Összefogás

2022.03.18. 13:45

Aggregátort, kenyérsütőt gyűjt a karitász

Továbbra is gyűjti és várja az adományokat a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász a háború sújtotta Ukrajna menekültjeinek javára. A következő konvoj várhatóan március 28-án indul Kárpátaljára.

VN

Az orosz-ukrán háború elől Ukrajnából menekülő emberek a tiszabecsi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolánál kialakított segítségponton 2022. március 10-én

Forrás: Czeglédi Zsolt/MTI

Tuczainé Régvári Marietta ügyvezető elmondta: aggregátorra, azaz áramfejlesztőre, háztartási kenyérsütőgépre, valamint fazekakra, lábasokra, kisebb konyhai eszközökre van most a legnagyobb szükség. A már befogadott, elszállásolt menekültetek mindennapjai próbálják könnyebbé tenni a konyhák felszerelésével.

 

A felajánlásokat március 28-án reggelik fogadják a Hollán Ernő utca 14. szám alatt: a körülményekre való tekintettel meghosszabbított nyitvatartással, hétköznaponként 7–17 óra, szombaton 8–14 között üzemel a gyűjtőpont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában