Az ítélet jogerős

2022.03.28. 12:22

„Az életedet fogom elvenni” - Elzárást kapott a fenyegetőző különös visszaeső Vas megyei férfi

A Szombathelyi Járásbíróság előkészítő ülésen 1 rendbeli felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és 1 rendbeli személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt a különös visszaeső vádlottat halmazati büntetésül 70 nap elzárásra ítélte.

Szombathelyi Törvényszék

Illusztráció!

Forrás: VN-archív

A vádlott 2021. március 17-én este, ittas állapotban, Szombathelyen, az interneten keresztül azzal fenyegette meg a lánya gyermekvédelmi gyámját, hogy „az életedet fogom elvenni”. A vádlott fenti fenyegetése a sértettben komoly félelmet keltett.

 

2021. május 22-én este – szintén ittasan – egy szombathelyi dohánybolt mellett belekötött két férfiba, majd elővett egy nyitott állapotban lévő zsebkést, azzal hadonászott, valamint kétszer megfenyegette őket, hogy „elvágja a torkukat”. A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban, így a környéken tartózkodókban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

 

Az ítélet jogerős - közölte a Szombathelyi Törvényszék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában