Választás 2022

2022.03.12. 07:00

Bemutatta jelöltjeit a NÉP

A Normális Élet Pártjának (NÉP) listavezető képviselőjelöltje, Gődény György és a NÉP vas megyei 1. sz. választókerületének képviselőjelöltje, Horváth Éva tartott sajtótájékoztatót péntek délután a Fő téri Szentháromság-szobornál.

VN

Hangsúlyozták: a Normális Élet Pártja civil összefogás eredményeként jött létre és azok szavazatára számítanak, akik sem a kormánypárti, sem az ellenzéki képviselők neve mellé nem szeretnének ikszet húzni. Állításuk szerint a párt képviselői nem vesznek fel közpénzt a kampánycélok finanszírozására, adományokból fedezik a kampány költségeit. 

 

Horváth Éva egyénileg is bemutatkozott: Szombathelyen él, négy gyermeke és hét unokája van. Gyógypedagógiai asszisztensként dolgozik. Szakmabéli mottóját hozta magával: „Élni és élni hagyni.” A tájékoztatón azt is elmondta: a NÉP pénteken délután lakossági fórumot tartott volna a Herényiek Házában. 

 

A párt erre vonatkozó kérvényét dr. Nemény András polgármester kétszer is elutasította, ezzel szemben a Mi Hazánk Mozgalom hasonló rendezvényét befogadhatta a közösségi ház. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában