Tánc

2022.03.23. 17:00

Öt arany, három ezüst

Öt aranyat és három ezüstérmet nyertek a Savaria Táncsport Egyesület táncosai hétvégén Oberpullendorfban, az ország egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező klubközi versenyén.

VN

Kirchknopf Lola és Benke Barnabás

Forrás: Savaria TSE

A legeredményesebb duó Benke Barnabás és Kirchknopf Lola volt, akik négy alkalommal is a dobogó legmagasabb fokára állhattak. Mindkét nap a saját osztályuk („C” junior II. latin) legjobbjaként szereztek jogosultságot egy kategóriával feljebb, „B” osztályban is elindulni, amit szintén győzelemmel zártak. A kategória abszolút legjobbjaként aranyérmet szerzett még „C” felnőtt latin kategóriában a Bedi Dominik – Illés Hanna páros is. Kategóriájuk ezüstérmesei Szántó Ádám – Nyári Tifani „D” gyermek standard kategóriában, Koroknai Roland és Batyi Enikő pedig „D” felnőtt standard és „D” felnőtt latin kategóriában állhattak a dobogó második fokára. Ők ezzel egy osztállyal feljebb léphettek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában