Gratulálunk!

2022.03.14. 07:00

Precíz és alázatos - Cseh Gábor kapta idén a Vas Népe nívódíját

Minden évben sajtónap alkalmából a szerkesztőség tagjai titkos szavazáson döntik el, hogy ki kapja meg a Vas Népe nívódíját. Pénteken este Cseh Gábor fotóriporter kollégánknak szólt a taps.

Lőrincz-Farkas Eszter

Titkos szavazáson dőlt el, hogy az elismerés Cseh Gábor fotóriporteré

Fotó: © Szendi Péter

2013-ban a kényszer szülte, hogy Gábor külsősként kezdett el dolgozni lapunknál. 2019-ben pedig főállású kollégaként lett a Vas Népe csapatának tagja feleségével, Egyed Bernadett-tel. Gábor precízsége, kreativitása, kiváló munkaszervezési készsége azóta is meghatározza a fotórovat működését, gondoskodik arról, hogy a munka gördülékenyen menjen minden nap. Még akkor is, ha egy fotósnak három eseményen kellene lennie egy időben. A precízség, kreativitás és a szakma iránti alázat mondható el fotóiról is. 

 

Ezt látták kollégái is, amikor idén rá szavaztak. 

 

– Nagyon meghatódtam, és még mindig nem hiszem el. 2013-ban a kényszer is szülte, hogy vas népés külsős fotósként is elkezdtem dolgozni, majd szintén a „B”-verzió valósult meg, amikor 2019 novemberében, kicsit félve, megszeppenve léptem be a csapatba. A kislányom kérdezgette, hogy miért kell viszszajönnünk a szerkesztőségbe este. 

 

Amikor elmagyaráztuk neki, hogy a sajtónap alkalmából valaki díjat kap, csak annyit mondott: Apa! Valamelyikőtök igazán megkaphatná, mert megérdemlitek! Ez az elismerés azért is értékes számomra, mert a saját kollégáim szavazatai döntöttek – mondta Gábor meghatottan. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában