Összefogás

2022.03.18. 09:00

Szerelem, szolidaritás - Négy intézmény, egy akarat: irány a WS Színház!

Március 19-én, szombaton 16 órakor szolidaritási délután kezdődik a WS Színházban. Négy kulturális-művészeti intézmény fogott össze az Ukrajnában dúló háború áldozatainak javára.

Ölbei Lívia

Vackor az óvodában, Császár Erikával. Kezdés szombaton 17 órakor a WSSZ-ben

Forrás: VN/Mesebolt

A szolidaritási délutánt a Berzsenyi Dániel Könyvtár, a Mesebolt Bábszínház, a Savaria Szimfonikus Zenekar és a Weöres Sándor Színház szervezi. Szombaton 17 órától a Vackor az óvodában című meseboltos előadást láthatja a közönség, 18 órától a szimfonikusok muzsikálnak, 19 órakor kezdődik a Szerelem című előadás (WSSZ) a nagyszínpadon. 

 

Közben a BDK fölöslegessé vált köteteit lehet adományra cserélni. A programok ingyenesek, regisztrálni hétköznap 9 és 17 óra között a WSSZ jegyirodájában lehet személyesen (Király u. 11.), telefonon (+36 94 318 738) vagy e-mailben ([email protected]). A pénzadományokat a Máltai Szeretetszolgálat szombathelyi csoportja juttatja célba. Ahogy a Ferenc pápa-mottó mondja: „Ne fáradjunk bele tenni a jót!” 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában