Ingatlan

2022.04.10. 11:30

A hét ingatlana: eladó kertes ház Szombathely szívében: közel 100 millióért - fotók

A hangulatos és főként tágas ingatlanban nem csak sok ember fér el, de a 416 nm-es telken egy esetleges kijárási korlátozást is könnyedén el lehet majd tölteni. Jöjjön a hét megyei, eladó ingatlana, egyenesen Szombathelyről!

vaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Belvárosban kínálom ezt a megkímélt, szép állapotú, teljesen leválasztott, 416 nm-es telken elhelyezkedő, kétlakásos – kétgenerációs családi házat, pincével, a szépen parkosított udvaron melléképülettel. Zárt lépcsőházon keresztül közelíthetőek meg a lakások.Az eredeti épület 1969-ben épült, a felső szintet 20 évvel ezelőtt építették rá, ekkor az alsó szint is teljes műszaki és esztétikai ráncfelvarrást kapott.

 

 

 

Az alsó lakás helyiségei:- egylégterű, modern konyha-étkező- nappali- előtér- zuhanyzós fürdő + wc- 2 tágas hálószoba. Az emeleti lakás helyiségei:- előtér- konyha- étkező- nappali- fürdőszoba (káddal)- wc-fedett terasz- 2 tágas hálószoba. A tetőtér részben beépített, jelenleg gardróbként és a nem használt holmik tárolására tökéletesen alkalmas. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában