Választás 2022

2022.04.22. 20:08

Átvette megbízólevelét - Ágh Péter harmadszor nyert képviselői mandátumot

A héten átvette megbízólevelét Ágh Péter, az április 3-i országgyűlési választás sárvári központú Vas 2-es egyéni választókerületének Fidesz–KDNP színeiben megválasztott képviselője is. A szavazatok 64,38 százalékát kapta, így 32 224 vokssal harmadszor is országgyűlési egyéni képviselői mandátumot szerzett az Észak-Vas megyei választókerületben.

Pajor András

Dr. Komáromi László, Ágh Péter és dr. Szijártó Valéria a dokumentum átadásán

Forrás: Pajor András

A választókerület székhelyén, a sárvári városházán vette át mandátumát Ágh Péter, a kerület régi-új országgyűlési képviselője dr. Komáromi Lászlótól, a választási bizottság elnökétől. Az átadáson jelen volt dr. Szijártó Valéria címzetes főjegyző, a Vas megyei 2-es számú egyéni országgyűlési választókerületi választási iroda vezetője.

 

 Észak-Vas megye harmadszor újraválasztott képviselője megbízólevelének átvételekor elmondta: – Köszönet a támogatásért, köszönet minden szavazatért a választópolgároknak! Hálás vagyok az aktivistáknak, szimpatizánsoknak és a szavazóköri delegáltaknak! Az Észak-Vas megyét lefedő választókerületünkben a négy évvel ezelőttinél is jobb eredményt tudtunk elérni, minden eddiginél többen tiszteltek meg a voksukkal. Megtisztelő ez a bizalom, amely arra int, hogy továbbra is alázattal szolgáljam térségünket. Fantasztikus ez a vidék, csodás adottságokkal, amely, tudjuk jól – és a választás után erre rá is kell mutatni –, pártpolitikai hovatartozástól függetlenül összeköt mindannyiunkat. 

 

Nagyszerű emberek élnek itt, akikért kitüntetés dolgozni. Továbbra is közös célunk, hogy lépésről lépésre, a lehetőségek figyelembevételével még előrébb mozdítsuk Észak-Vas megyét – fogalmazott Ágh Péter. 

 

Hozzátette: nagyon komoly kihívások érik hazánkat. Ebből kifolyólag nagyon fontos, hogy biztos kormányzása legyen az országnak. A választópolgárok felhatalmazása alapján újra kétharmados többséggel alakíthat kormányt Orbán Viktor és a Fidesz. Ez ahhoz is hozzájárul, hogy továbbra is meg tudjuk őrizni Magyarország békéjét, másrészt ebben a veszélyes világban stabil kormányzással tudjunk hozzájárulni az ország sikerességéhez és helytállásához. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában