Itt az idő!

2022.04.28. 17:26

Kívánj valamit, és mi gyereknapra teljesítjük

Május utolsó vasárnapja minden évben a gyermekeké. Hagyományainknak megfelelően – hiszen most harmadjára teszünk így – mi is szeretnénk adni valamit gyereknapra a kicsiknek: újra meghirdetjük a Vas Népe és vaol.hu gyermeknapi akcióját.

Polgár Patrícia

Forrás: Szendi Péter

Ahogyan az elmúlt két évben, ezúttal is várjuk a Vas megyei gyermekek kívánságait, amelyek közül ötöt kiválasztunk, és teljesítjük is őket. Tudjuk, hogy sokan szeretnétek drága ajándékot, esetleg külföldi hírességekkel találkozni, ebben azonban mi sajnos nem tudunk segíteni. De ha te is azok közé a kisgyermekek közé tartozol, akik tűzoltók, rendőrök vagy katonák szeretnének lenni, esetleg szívesen találkoznál kedvenc Vas megyei hírességeddel vagy sportolóddal, esetleg egy állatos kalandra vágynál, akkor írd meg nekünk rövid bemutatkozásodat és kívánságodat május 15-ig a szerkeszto@vasnepe. hu e-mail-címre vagy a Vas Népe Szerkesztőség, 9700 Szombathely, Széll Kálmán u. 40. postacímre, „Gyermeknapi kívánságözön” jeligére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában