Gyermeknapi kívánság

2022.05.29. 11:00

Áthúzhatott egy szerelvényt egyik vágányról a másikra: régi álma vált valóra Dáriusnak - fotók

Ha Kanizsáig nem is vezethetett, egyik vágányról a másikra áthúzhatott egy szerelvényt a Flirt 2-es mozdonnyal a 13 éves Dárius, akinek ezzel régi álma vált valóra. Ott volt mellette a 4 éves Máté is, aki arra volt kíváncsi, mennyi gomb található a vezetőfülkében.

Cseh-Egyed Bernadett

Nagy élmény volt a vezetőfülkében ülni

Forrás: Cseh Gábor

Mindkét fiú nagy rajongója a vonatoknak, és azzal keresték meg szerkesztőségünket: szeretnének felszállni egy mozdonyvezető mellé. A GYSEV Zrt.-hez fordultunk, a vasúttársaság számára pedig egy pillanatig nem volt kérdés, hogy teljesítik a gyermeknapi kívánságokat. Lukátsi István nagy örömmel és hozzáértéssel vezette végig a fiatalokat az állomáson kedden délután. Több mozdonytípust közelről megnéztek, elárult néhány kulisszatitkot, és még azt is lehetővé tette, hogy a „volán” mögé üljön Dárius és Máté. 

– Örülök, hogy ezt a motorvonatot vezethettem, és hogy édesapámat is vihettem az első mozdonyvezetésemen. Köszönöm, hogy életem egyik legszebb napját itt tölthettem – írta nekünk élménybeszámolójában Dárius. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában