Kurzus

2022.05.03. 10:00

Bozsik Annától tanultak - A nordic walking alapjait sajátították el a résztvevők

Egynapos nordic walking tanfolyamot szervezett a Varga Jenő Természetbarát és Sportegyesület. A civil szervezet Bozsik Anna háromszoros olimpikont, többszörös országos sífutó- és biatlonbajnokot, nordic walking trénert hívta meg a kurzus vezetésére.

Pogács Mónika

Nordic walking programot szervezett a helyi sportegyesület

Forrás: PM

Először szervezett nordic walking tanfolyamot az egyesület. A programot a nemrég átadott csónakázótónál tartották meg. – Mivel a legjobb helyről szerettünk volna tanulni, ezért Bozsik Anna olimpikont kértük fel arra, hogy tanítsa meg nekünk ennek a mozgásformának az alapjait – hangsúlyozta Takács Judit egyesületvezető. A tanfolyamon 22-en vettek részt, ez a létszám épp ideális volt a kurzushoz. 

A vasváriakhoz Sárvárról és Nagysimonyiból érkező vendégek is csatlakoztak. – A nap során nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is kellemesen elfáradt a csapat, olyan bőséges információkkal látta el őket Bozsik Anna. Az kiderült: ennek a tréningnek is megvan a maga speciális technikája, amelyet csak szakértőtől lehet megtanulni. A program a hasznossága mellett nagyon vidámra és játékos hangulatúra sikeredett – mondta el Takács Judit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában