Baleset

2022.05.11. 10:55

Defekt után szalagkorlátnak csapódott egy kamion Szombathely határában

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Frissítés:

Kora délután végeztek a szalagkorlátnak csapódott kamion műszaki mentésével az M86-os úton, a megrongálódott szalagkorlát kijavításáig pedig figyelmeztető táblákat helyeztek ki az érintett szakaszon. Vezessenek óvatosan!

Előzmény:

Szerdán délelőtt egy árpát szállító kamionozott n haladt Szombathely irányába az M86-os úton, amikor a jármű bal első gumija durrfefektet kapott. A sofőr megpróbált ellenkormanyozni és fékezni, de a pótkocsis szerelvény szinte azonnal a bal oldali szalagkorlátnak csapódott. Szerencsére a jármű mellett épp nem haladt semmi a belső sávban és a szalagkorlát is megfogta a kamiont amikor nekicspódott. 

A baleset miatt nagyobb torlódás alakult ki az érintett szakaszon, le kellett zárni a Szombathely felé vezető oldalon a belső sávot, illetve a műszaki mentés idején is forgalomkorlátozásra kell számítani. A mentésben a szombathelyi tűzoltók is részt vesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában