Gyermeknapi kívánság

2022.05.29. 08:00

Nagy Jonathant hívta a gyermeknap alkalmából ovis csoportjukba a 3 és fél éves Noel - fotók

A gyerekeket eksztázisba hozták a bűvész trükkjei.

Tóth Kata

Szemes Noelnek múlt héten eltört a könyöke, de Nagy Jonathan kedvéért bejött az oviba

Forrás: Szendi Péter

Odáig vagyok a bűvészekért meg a varázslatért, az sem kizárt, hogy igazi bűvész vagy tűzoltó leszek, ha megnövök”, írta levelében Noel (helyett az anyukája.) És hozzátette: nagyon szereti az ovis társait, így gyermeknapi kívánságát, Nagy Jonathant nemcsak magának, hanem nekik is szánja. Mint kiderült, Noel tavaly októberben járt cirkuszban, az előadás után a szereplők közül csak a bűvészt emlegette. Amikor megtudta, hogy teljesül a kívánsága, Jonathan ellátogat az ovijukba, az első kérdése az volt, ugye nincs doboza és nem fűrészeli ketté. 

Joni dobozt ugyan vitt a Donászy-oviba, de abból először varázspálcát húzott elő, ami érdekes módon csak a gyerekek kezében csuklott össze, utána egy papírtáskából átlátszó műanyag ajándékdobozokat húzott elő, egy fiókos dobozban dobókockát rejtett el, majd az üres lapokból álló színezőből színeset varázsolt.

 

Az ovisok egyre lelkesebben biztatták, nevettek, sikongattak, tapsoltak, alig akarták elengedni. A mutatvány után saját készítésű ajándékukat adták át neki: egy papírnyuszit, amelyiknek a feje egy fekete cilinderből kandikál elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában