Kiállítás

2022.06.15. 13:00

Az Őrség műalkotásai - Kiállítás Kártyás Gergő természetfotóiból - fotók

Tizenhatodik alkalommal mutatják be Kőszegen Magyarország legjobb természetfotóit. A kiállítás kedd délutáni megnyitóján a 16 éves természetfotós, Kártyás Gergő volt a vendég, aki az Őrség műalkotásai címmel tartott előadást saját képeiről.

Tóth Judit

Kártyás Gergő őrségi fotóiról beszélt

Forrás: Unger Tamás

Harsányi Krisztián, az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság osztályvezetője köszöntötte a megjelenteket a Lenergy – Az Év Természetfotósa 2021 című fotótárlat megnyitóján a Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpontban. – Magyarország legjobb természetfotóinak kiállítása mellett arra is kimondottan törekszünk, hogy lehetőséget adjunk ifjú, tehetséges alkotóknak a bemutatkozásra. Különösen nagy öröm az, hogy nem is kell túl messziről idehívnunk ilyen fotóst, hiszen mai vendégünk, Kártyás Gergő körmendi, de döröskeinek is vallja magát, hiszen tavasztól őszig kiköltözik a kis faluba, és ott fotózza a környék élővilágát – hangzott el a bevezetőben. Kártyás Gergő előadásának az Őrség műalkotásai címet adta, ennek apropója az volt, hogy képein elsősorban az Őrségben élő jellegzetes fajok és élőhelyek láthatók, a megszokottól elérő, különleges nézőBereczki Enikő a generációs különbségekről beszélt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában