Helyi közélet

2022.06.02. 16:55

Kezdődik a strandszezon Szombathelyen - Különböző színes versenyek várják a sportolni vágyókat

Szombaton rajtol a 14. strandsportszezon a Tófürdőn – a legkülönbözőbb sportrendezvények várják hétvégente a strandolókat, sportolni vágyókat.

vaol.hu

Cseh Gábor

A Sport és Ifjúsági Iroda, valamint a Városi Diáksport Bizottság – Varga Jenő vezetésével – igazán színes nyári sportprogramot állított össze az idei szezonra is. Vélhetően mindenki talál magának olyan rendezvényt, versenyt, amelyen próbára tenné a tudását.
A 14. strandsportszezon menetrendje a Tófürdőn, június 4.: csúszdaverseny. Június 11.: vízi játékok. Június 19.: teqball egyéni városi bajnokság. Június 25.: teqball páros városi bajnokság. Július 2.: szombathelyi strandsportnap. Július 16.: gyöngyhalász- és Búvár Kund-verseny. Július 23.: vízi parádé. Július 30.: városi úszóverseny. Augusztus 6.: családi vízi játékok. Augusztus 13.: 1000 méteres úszás. Augusztus 20.: exatlon városi verseny, erősember-­verseny. Augusztus 27.: szezonzáró sportnap.
Június 6-án az Illés Akadémia ad otthont a padbol versenynek, míg a Termálfürdőben július 9–10-én egyes és páros lábtenisztornát rendeznek. Továbbá péntek délutánonként – mindig 14 órától – hat alkalommal diáksportrendezvényeket bonyolítanak le a Tófürdőn. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában