Ez már a ráadás

2022.06.05. 07:00

Örömmel szálltak vízre - Még egy gyereknapi kívánságot teljesítettünk

Mint arról korábban írtunk: szerkesztőségünk harmadik alkalommal munkálkodott azon, hogy örömteli pillanatokat szerezhessen a kicsiknek. Rátettünk egy lapáttal: még egy álmot valóra váltottunk.

Vas Népe

Boldogan eveztek: Hegedüs Dávid és Hanna édesanyjukkal, Lajos Petrával és Varga Gábor Istvánnal 20220602 Körmend Fotó: Szendi Péter SZP Vas Népe

Forrás: Szendi Péter

Egyik korábbi évben sem kérték annyian, hogy rendőrökkel találkozzanak, mint idén. Ezúttal egy egész osztálynyi gyermek találkozhatott nem csupán közlekedési, de kutyás és lovas rendőrökkel is. A szerkesztőségünket elárasztó levelekben idén is kértek találkozót mozdonyvezetővel, kutyaoktatóval és vadásszal – gyermeknap alkalmából megjelent összeállításunkban számoltunk be minderről olvasóink számára.

 Egy kicsit ugyan késve, de teljesült egy szombathelyi testvérpár, a hatéves Hegedüs Dávid és a három és fél éves Hegedüs Hanna gyermeknapi kívánsága. A múlt héten a Rába magas vízállása miatt a gyerekek nem szállhattak vízre, de mostanra már minden adott volt egy rövidebb vízitúrához. A kívánságot a Bereki Bárkás Egylet Egyesület senior elnöke, Varga Gábor István teljesítette. 

A vízitúrán a gyerekek édesanyja, Lajos Petra is részt vett, aki körmendi származású, így nem volt számára ismeretlen a rábai környezet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában