Elismeréseket adtak át

2022.06.17. 06:59

Pedagógusokat köszöntöttek a városházán Sárváron

Elismeréseket adott át Kondora István polgármester és dr. Máhr Tivadar alpolgármester a pedagógusnap alkalmából a városházán.

Pajor András

Dr. Máhr Tivadar gratulál az életműdíjas Tóth Csabának

Forrás: Pajor András

A Sárvár Város Önkormányzatának Életmű-díja kitüntetést vehette át Tóth Csaba, a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola nyugalmazott pedagógusa, szaktudással végzett nevelő-oktató munkája, valamint Sárvár város sportéletében nyújtott majdnem negyvenéves kimagasló tevékenysége elismeréséül. Az önkormányzat Gárdonyi Géza Érdemérmet adományozott Nagy Mariettának, a Sárvári Turisztikai Technikum oktatójának, Győrváriné Sali Johannának és Horváth Tibornak, a Nádasdy Tamás Általános Iskola tanítóinak. 

Nagy Miklósnak, a Szent László Katolikus Általános Iskola tanárának, Pungor Hajnalkának, a Gárdonyi Általános Iskola tanítójának, Szélesiné Sipos Mónikának, a Koncz János Alapfokú Művészeti Iskola zongoratanárának. Pajor Balázsnak, a Barabás György Műszaki Szakképző Iskola gyakorlatioktatás-vezetőjének és Horváth Andreának, az iskola oktatójának. Pernecker Csillának, a Sárvári Tinódi Gimnázium magyar nyelv és irodalom, valamint ének-zene szakos középiskolai tanárának. 

Kanizsai Orsolya Érdemérem kitüntetést kapott Varga Tímea, a Sárvári Cseperedő Bölcsőde kisgyermeknevelője és Pataki Erika, a Sárvári Vármelléki Óvoda óvodapedagógusa. Közszolgálati Érdemérem kitüntetést kapott Kardosné Takács Mária, a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola gyógypedagógiai asszisztense. Sylvester János Érdemérmet kapott Molnár Andrea, a Nádasdy Kulturális Központ programokért felelős igazgatóhelyettese. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem által kiállított gyémántdiplomát vehetett át Boda Lászlóné és Hannos Attila hatvan éven át kifejtett szakmai tevékenységük elismeréséül. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában