Vádemelés

2022.06.09. 08:45

Prostitúciós nagyüzem Szombathelyen: hármuk közül az egyik két évig adta bérbe albérletének szobáit

vaol.hu

Forrás: Pixabay

A Vas Megyei Főügyészség közleményben arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Szombathelyi Járási Ügyészség 3 rendbeli épület rendelkezésre bocsátásával  elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat egy férfi és két – köztük egy külföldi állampolgárságú – nő ellen. A vád szerint az egyik nő 2017  augusztusa és 2019 decembere közötti időszakban, az általa Szombathelyen bérelt lakás szobáit bocsátotta rendelkezésre napi 10.000 forintért prostitúciós  tevékenységet végző személyeknek. 

A másik nő 2019 júniusa és 2019 augusztusa közötti időszakban az általa prostitúciós  tevékenység céljából bérelt szombathelyi lakás egyik szobáját bocsátotta  rendelkezésre napi 10.000 forintért egy szintén prostitúciós tevékenységet végző  nőnek. 

A férfi pedig 2019 júniusa és 2019 augusztusa közötti időszakban édesanyja tulajdonát képező szombathelyi lakást bocsátott rendelkezésre havi 135.000 forintért egy  prostituáltnak. 

A Szombathelyi Járási Ügyészség a vádlottakkal szemben a bűncselekményből  származó több mint 1.600.000 forintra vagyonelkobzás elrendelését is indítványozta. A vádlottak büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában