Vádemelés

2022.07.15. 09:01

Interneten értékesített egy autót, de miután elutalták neki a pénzt, inkább eladta egy ismerősének a vasi férfi

Csalás vétsége miatt emeltek vádat a rovott múltú vasi férfi ellen. Interneten értékesítette járművét, amit a sértett ki is fizetett előre utalással, miután az elküldött 400.000 forint megérkezett , a vádlott inkább eladta az autót egy ismerősének még plusz 250.000 forintért.

Vas Megyei Főügyészség

A Vas Megyei Főügyészség közleményben tájékoztatta lapunkat, hogy a Sárvári Járási Ügyészség csalás vétsége miatt emelt vádat azzal a rovott múltú férfival szemben, aki a vád szerint 2021 októberében a világhálón hirdetett meg eladásra egy Ausztriában vásárolt személygépkocsit 600.000 forintért. A hirdetésre jelentkezett a sértett, aki megegyezett a vádlottal, hogy megvásárolja megtekintés nélkül is a személygépkocsit a kialkudott 400.000 forintos vételáron. A pénzt a sértett előre elutalta a vádlott által megadott számlaszámra. A vádlottnak nem állt szándékában a sértettnek értékesíteni az autót, hanem azt ismerősének adta el 250.000 forintért. A vádlott a csalárdul megszerzett pénzt a saját céljaira fordította. A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben fogházbüntetés kiszabását indítványozta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában