Kuruc Napok

2022.07.15. 20:14

Nagy, mulatós bulira hívják a közönséget Győrváron

Bulizásra várják a győrváriakat még szombaton is a jól meg szokott helyszínen a Kuruc Napokkal egybekötött „bazi nagy mulatós hétvégén.

Polgár Patrícia

Felkészültek a vendégseregre, legalább ezer látogatót várnak Győrvárra

Forrás: Szendi Péter

Pénteken a meghirdetett program szerint Ambrus Tomee, Éder Gabee, Didi és Gabriella, valamint az Irigy Hónaljmirigy lépett a színpadra, az estét a Rio zenekar bulija zárta. Szombaton már kora délutántól koncertekkel várják a mulatni vágyókat: a 13 órakor kezdődő programfolyamban fellép a Rox Zenekar, Jessy, Gulyás Orsi, Varga Vince, Rostás Szabika, Tesók Attila és Kaczor Feri, de várható Jambo-, Bomba- és Players-buli is. 

Aki jól dob, ajándékot kap. Tessék kipróbálni! 
Forrás: Szendi Péter

Bár a családi napot szombatra hirdették meg és pénteken leginkább a bulizásé volt a főszerep, több kisgyermekes szülő a vurstli miatt már ekkor kilátogatott a rendezvényre, ahol a szervezők előzetes számításai szerint a két nap során akár ezer ember is megfordulhat. A színpadon a hazai mulatós zene ismert alakjai, a színpad előtt pedig kirakodósok, finom ételeket és italokat kínáló vendéglátósok, valamint körhinta, dodzsem, céllövölde, ajándékokkal kecsegtető célba dobás és ugrálóvár hívogatta a kilátogatókat. A rendezvény mindkét napja ingyenes a győrváriak számára, sőt szombaton a gyermekeket még ingyen vattacukor és arcfestés is várja. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában