Fogadásból posztolt

2022.07.25. 18:29

Nem vették fel sörcsaposnak Károly herceget a szombathelyiek barcelonai éttermébe

Lapunk megtudta: Károly herceg nem járt a szombathelyiek üzemeltette Futballárium Barcelonában. Büki Péter vezető elmondta: fogadásból posztolt a közösségi oldalára.

Horváth László

Forrás: Futballárium Barcelona

Mint arról a vaol.hu-n is beszámoltunk: egy érdekes poszt jelent meg a Futballárium Barcelona étterem közösségi oldalán. A fotón az volt látható, hogy Károly angol herceg sört csapol. Felvegyük? – tették fel a kérdést. 

Lapunk azonban megtudta: Károly herceg nem járt az étteremben. 

- Régi barátommal találkoztam a minap, és fogadást kötöttünk, hogy kikerül-e egy ilyen poszt az oldalunkra – mondta a Vas Népének Büki Péter, az étterem szombathelyi vezetője. – Mivel régóta nagy tisztelője és kedvelője vagyok az angol királyi családnak, így esett a választás Károly hercegre. A hitelesség kedvéért egy humoros szöveget is hozzátettünk. 

Büki Péter hozzátette: amikor náluk megfordul egy híresség, akkor mindig közös fotót készítenek vele, és azt osztják meg a világhálón.  

- Most jöttünk vissza az egy hónapos szabadságunkról, de nem panaszkodunk, az étteremben kezd visszaállni a régi rend – folytatta Büki Péter. – Naponta négy-öt magyar asztalfoglalásunk van. Azt is látjuk, hogy a Barcelona szisztematikusan építkezik, azaz sorra érkeznek meg a játékosok. Lewandowski már itt is van. Számos lengyel szurkoló kíváncsi rá, akik közül többen betértek hozzánk. A lengyel focistát az előző csapatában, a Bayern Münchennél is megszerették. Nem is hittük volna, de sokan Németországból is eljöttek Barcelonába, hogy megnézzék a kedvencüket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában