Közlekedés

2022.07.07. 14:52

Olvasói panasz: hónapok óta kerülgetni kell a szombathelyi Nádasdy utcában egy óriási kátyút - fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Olvasónk elmondása alapján már hónapok óta kerülgetni kell a szombathelyi Nádasdy Ferenc utca közepén egy óriási kátyút, ami valójában egy mély lyuk, aminek még az alját sem látni. Az illetékesek először egy az út közepére helyezett táblával hívták fel a figyelmet a veszélyre, ami viszont a forgalmat akadályozta. Aztán egyszer csak eltűnt a tábla, és már-már azt hihettük, hogy ez a javítás kezdetét jelzi, de tévedtünk, hiszen a tátongó lyuk ott maradt az úton érintetlenül, csak már tábla sem hívja fel rá a figyelmet.

Forrás: Horváth Balázs

 Ezután fordultunk az önkormányzathoz, hogy megtudjuk mi lesz a beszakadt úttest sorsa, kijavítják, vagy már örökre velünk marad? A válaszból kiderül, hogy az önkormányzat is tud a hibáról, és a Vasiviz ellenőrizte, hogy nem csatornarepedés okozta a beszakadást. És hogy mikor lesz kijavítva? A hiba helyreállítását a Nádasdy Ferenc utca hamarosan kezdődő teljes körű felújításával egyidőben el fogja végezni a kivitelező - írják a közleményben. Addig is marad a kerülgetés, ha épp időben észrevesszük a hatalmas lyukat. 

Forrás: Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában