Érezd Szombathelyt!

2022.08.01. 13:55

A Kalandvárosban tartottak sajtótájékoztatót a programokról - frissítve

A Kalandvárosban tartottak sajtótájékoztatót az Érezd Szombathelyt! soron következő programjairól hétfőn.

VN

Forrás: Cseh Gábor

Horváth Soma, Szombathely MJV kultúráért is felelős alpolgármestere az eddig megtartott események népszerűségéről beszélt, melyeket érdemes folytatni. A Kalandváros idén húsz éves lesz, 2002-es nyitása óta 47 játékelemet vásároltak. Új a szelfi-fal a bejáratnál, amely várat, világítótornyot ábrázol sárkányokkal. 

Grünwald Stefánia, a Savaria Turizmus NKft. ügyvezető igazgatója arról beszélt, hogy az Érezd Szombathelyt! programsorozata harmadik évét éli, ma már egyre több vendéglátós is csatlakozni kíván hozzá. A Történelmi Témaparkban augusztus 5-én este a Hot Jazz Band játszik, amelyre eddig 630 érdeklődő regisztrált. Plédet, takarót, meleg ruhát érdemes vinni, mert hosszú – kétszer 45 perces - koncert lesz. 

 Kovács Cecília, a SZOVA NZrt. ügyvezető igazgatója az augusztus 12-én-13-án a Kalandvárosban tartandó rendezvényt ismertette. Pénteken 16 órakor kezdődik a program, aminek része a Capito Gitárklub fellépése, táncház, Móka Palota gyermekműsor, óriás buborékshow, szombaton 10-től 12-ig sportvetélkedők lesznek, délután fellép a Tarisznyások együttes és a Szamóca Színház is.  

Horváth Zoltán, az AGORA Savaria Kulturális és Médiaközpont NKft. ügyvezető igazgatója az emlékműdomb alatti szabadtéri mozi filmjeit ajánlotta: 12-én a Mamma Mia I-II. részét vetítik 20.20-tól, 13-án az István a királyt és a Pink Floyd: The Wall című filmjét. Járfás Ádám, a Szombathelyi Egyházmegye lelkésze a karitász augusztusi programjairól, köztük a Püspökvár koncertsorozatáról és a Brenner János Kollégium udvarán tartandó színházi estekről számolt be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában