Önkormányzat

2022.08.20. 12:07

Ünnepi testületi ülést tartottak Bükön, kitüntető oklevelet és rubintdiplomát is átadtak

VN

Forrás: Unger Tamás

Ünnepi testületi ülést tartottak az önkormányzati hivatalban augusztus 20-án délelőtt.  Műsort adott a Rózsabors Műhely, beszédet mondott dr. Kapiller Sarolta, a Kőszegi Járási Hivatal vezetője. Kiemelte: a jövő nemcsak rajtunk múlik, hanem azon a sok ezer éven is, amit a génjeinkben hordozunk; nemzetünk sorsa példázza, hogy a csoda létezik. Amikor Szent István – felmérve a helyzetet Európában – koronát kért, önálló államot és egyházat alapított, és minden tíz faluban templomot építtetett, az emberek lelki biztonságát is megerősítette. 

- Magyarnak lenni erkölcsi lendület és hit, hogy Isten akar velünk valamit, és mi azt képesek vagyunk megvalósítani – mondta a hivatalvezető. 

Dr. Németh Sándor polgármester Bük Városért Kitüntető Oklevelet adott át Dániel János Tibornak több évtizedes áldozatos munkájáért, és rubindiplomát kapott a 91 éves Major Gyula. Az új kenyeret  Bakay Péter evangélikus lelkész és dr. Szalay Gábor katolikus plébános áldotta és szentelte meg.    


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában