Családi nap

2022.09.10. 16:06

Huszonöt éves a Schaeffler Savaria Kft.: monster truck, ninja park és koncertek az ünnepi eseményen - fotók

A szombat kora délutáni záporeső sem vette kedvét a Shaeffler Savaria Kft. dolgozóinak: családjaikkal egymás után érkeztek a szombathelyi Külső-Söptei úti gyárhoz, ahol a cég 25 éves fennállása alkalmából tartottak ünnepi rendezvényt.

vaol.hu

Fotó: © Cseh Gábor

Éppen egy éve, szeptember derekán adták át a Holnap gyáraként emlegetett Külső-Söptei úti üzemet, most szombaton itt várták a születésnapi eseményre érkező családokat. A gyár kapuján átlépve sok gyerek érezhette úgy, a földi paradicsomba érkezett. Minden adott volt ahhoz, hogy a Schaeffler Savaria Kft. fennállásának 25 éves jubileumát is ünnepelve a cégnél dolgozók és családjaik élményekben gazdag napot tölthessenek együtt. 

Még a kora délutáni rövid záporeső sem kedvetlenítette el a résztvevőket. Elektromos játékpark, Gru óriáscsúszda, óriás légvár, ninja park és buborékshow, arcfestő, csillám- és selfiesátor is várta a legkisebbeket. A felnőttek jókedvét a gazdag étel- és italkínálat mellett az Ataru Taiko ütőegyüttes bemutatója alapozta meg, majd az Iszkiri zenekar, a Unique együttes és az Irie Maffia követte, illetve követi egymást a színpadon, végül pedig dj Shepperd gondoskodik a bulihangulatról a Schaeffler Savaria Kft. ünnepi eseményén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában