Hagyomány

2022.09.09. 19:34

Répcelak idei első újszülöttje a családban is első - Hannát köszöntötték

Immár 16 éves hagyományának megfelelően a Répcelakért Egyesület idén is felköszöntötte a város idén elsőként született új lakóját. 2022-ben a márciusban világra jött Kovács Hanna lett a város első újszülöttje.

Polgár Patrícia

Kovács-Őri Regina védőnő, Varga Péterné, a Répcelakért Egyesület tagja, Horváth Katalin – karján Hanna, az ünnepelt – és Kovács Milán

Forrás: VN/Winkler Krisztina

A Répcelakért Egyesület 2006 óta minden évben felköszönti az esztendő első répcelaki újszülöttjét. Idén sem volt ez másképp. Az egyesület képviseletében Varga Péterné és Németh Imréné Kovács-Őri Regina védőnő kíséretében látogatta meg a Kovács családot szerdán. Répcelak első újszülöttjének megérkezésére 2022-ben egészen márciusig kellett várni: Hanna baba március 21-én a szombathelyi kórházban látta meg a napvilágot Horváth Katalin és Kovács Milán első gyermekeként. 

Hanna mára már csaknem féléves – masnis fejpánttal a fején, katicabogaras ruhácskában, apró kis dívaként fogadta köszöntőit, akik vásárlási utalvánnyal ajándékozták meg őt és családját. A látogatáson az egyesület képviselői az ajándék átadása mellett jókívánságaikat is kifejezték a kisgyermekes családnak, akik örömmel fogadták a delegációt répcelaki otthonukban. Minden gyermek érkezése nagy öröm: ígéret és esély arra, hogy szebbé és jobbá váljon a világ. Mi is kívánunk Hannának boldog, sikeres életet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában