Jótékonyság

2022.10.25. 15:43

Zenével segítettek - A bevétel diagnosztikai eszköz vásárlását támogatja

A szüreti vasárnapon az esős idő miatt elhalasztották a Szív-Hang jótékonysági koncertet, az Orsolya-vásár két napján viszont megtartották: kőszegi, Kőszeg környéki együttesek zenéltek, ezzel támogatva a gyűjtést egy gyermekgyógyászati eszköz megvásárlására.

vaol.hu

Szombaton délután a Jurisicsvár belső udvarán fellépett a Koprive Tamburazenekar, a Hajnalcsillag Néptáncegyüttes, Kőszeg Város Fúvószenekara; vasárnap a VáRosi Duó, az ARTrakció, a Prokofjev, a Trio Picanto, Meggie és Tomsa, valamint a Kvarc lépett színpadra az utolsóként zenélő NemVéletlen Tánczenekar és a basszusgitárosuk, dr. Csaba Miklós gyógyszerész felhívására. A közönség adományait a Segítő Kéz Alapítvány fogadta. A koncert bevétele – eddig 460 ezer forint gyűlt össze a helyszínen kitett adománygyűjtő dobozba és az alapítvány számlájára – egy úgynevezett CRP kislabor automata (gyulladásos fehérjét mérő diagnosztikai eszköz) megvásárlását és működtetését támogatja, amely a gyermekorvosi rendelőbe kerül majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában