Koncert

2022.11.12. 10:51

A régi dalokat teli torokból énekelte a közönség Alvinnal és bandával pénteken este a Végállomásban

Az Alvin és a Mókusok punkrock együttest a műfaj kedvelőinek nem kell bemutatni, hiszen a magyarországi zenei világ egyik legismertebb együtteséről van szó, akik lassan harminc éve tépik a húrokat.

Bege Botond

Forrás: Bege Botond

A banda a szombathelyi Végállomás kluban lépett fel péntek este, előttük viszont az NFR feltörekvő zenekar melegítette a közönséget, elég nagy sikerrel.   Már-már szokásosnak is nevezhető módon Alvinék megtöltötték a Végállomás koncerttermét kicsikkel és nagyokkal is. A közel három évtized alatt a banda rengeteg nagysikerű dalt és albumot adott ki, amelyekből bőven hoztak a péntek esti koncerten is. Hallhattuk az Erdőtől a fát, a Tolerancia földjét, vagy az ikonikussá vált Sajnálom című dalt is. A hangulatra, az élményre nem lehetett senkinek sem panasza.  

Forrás: Bege Botond

A régi dalokat teljes torokból énekelte a közönség Alvinnal és a bandával, persze a rockkoncertek veleje, a sokak által nem értett és furának tartott pogó sem maradhatott el. Aki szereti a műfajt, tudja, hogy miért is akkora élmény egy ilyesmiben részt venni. Ahogyan mindig, úgy most is figyeltek az emberek egymásra, hamar kapták föl azokat, akik kissé az egyensúlyukat elveszítve a föld fele dőltek.  

Mitől jó egy koncert? Jó a zenekar, jók a fények, jó a hangosítás és persze jó a közönség is. Ezek mindegyike megvolt pénteken, ezért is érthető a sok mosolygós, koncertélményeit mesélő, még az adrenalinnal a testében hazainduló ember a koncert után.  


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában