Idén is megrendezik

2022.11.07. 10:38

Bepillanthatunk a kulisszák mögé - Vasi résztvevők a Modern Gyárak Éjszakáján

Idén is megrendezik november 11-én, pénteken a Modern Gyárak Éjszakáját. A program célja, hogy a részt vevő cégekkel közösen bemutassák a jövő munkahelyeit és a világ élvonalába tartozó technológiákat. Vasi gyárak is csatlakoztak.

Tóth Kata

Forrás: MAM-Hungária Kft

Az országos rendezvényen Vas megyében két gyárba látogathat, aki regisztrált: a büki Nestlé Hungária Kft. PURINA telephelyére és a vaskeresztesi MAM-HUNGÁRIA Ipari és Kereskedelmi Kft. gyártóüzemébe.

A Nestlé PURINA büki üzeme az elmúlt 24 év bővítéseinek eredményeként mára Európa egyik legnagyobb és legjelentősebb, innovatív technológiákat és ipari robotokat használó állateledel-gyárává vált. A személyes látogatás során első kézből győződhetnek meg a látogatók arról, mit eszik kedvencük, vagy miért nincs egér ízű macskaeledel. A 30 percenként induló túrák során bepillantást adnak az állateledel-gyártásába, az alapanyagok beérkezésétől a termékek szállításra kész állapotáig. Különböző állomásokon mutatják majd be az egyes speciális területek munkáit, a felhasznált alapanyagok választékát, termékeik minőség-ellenőrzését, a gépek karbantartását, környezetvédelmi és fenntarthatósági akciókat, a munkabiztonsági folyamatokat.

A MAM-Hungária Kft. a Vas-hegy lábánál, szőlőhegyek és erdők szomszédságában működik és fejlődik már több mint 30 éve. Jelenleg is zajlik a robotok telepítése, melyek az üvegszerelést és a csomagolást fogják segíteni. A hozzávetőlegesen 45 perces látogatás során bemutatják a résztvevőknek modern irodáikat, majd egy rövid gyárbemutató prezentáció után betekintést nyújtanak a gyártóüzem területére. Az üzemben megismertetnek gyártási folyamataikkal, különös figyelmet fordítva a robottechnológiákra. Az üzembejárás után raktárukba invitálják az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában