Közös programok

2022.11.28. 18:51

Díszeket készítettek Jánosházán - A felnőttek csütörtökön gyöngyöt fűznek

Közös programokkal várják a karácsonyt a kisvárosban: kézművesfoglalkozások, gyöngyfűzés és mézeskalács-készítés is szerepel a Batthyány Lajos Művelődési Ház decemberi programjainak sorában.

Polgár Patrícia

A legfiatalabb jánosházi alkotók

Forrás: VN/Tullerné Szalai Ildikó

Az adventi időszakban minden szombat délelőttjén kézműves-foglalkozásra várják az érdeklődőket a jánosházi művelődési házban. Múlt szombaton tobozból készültek kézműves remekek, de a gyermekek a rendezvénytéren álló mindenki karácsonyfájára is készítettek díszeket – ezeket a foglalkozás után aggatták fel helyükre. Csütörtökönként a felnőttek számára kínálnak kikapcsolódási lehetőséget a művelődési házban: őket gyöngyfűzésre várják. Decemberben indul el az intézmény mézeskalács-szakköre, hetente egyszer készülnek majd finomságok a tervek szerint. A foglalkozásra gyermekek és felnőttek is jelentkezhetnek – tudtuk meg Varga Györgynétől, a Batthyány Lajos Művelődési Ház vezetőjétől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában