Teljes útzár

2022.11.25. 10:37

Ezt jó, ha tudod! Forgalomkorlátozás Szombathely egyik fontos csomópontján, teljes útlezárásra is számítani kell

Burkolatmarási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Szombathelyen, a Vépi út és a 86-os főút kereszteződésében lévő körforgalomban, 2022. november 29-én, kedden. A munkálatok a csúcsidőszakokon kívül, várhatóan 8:30 és 14 óra között zajlanak majd útlezárás és sebességkorlátozás mellett.

vaol.hu

A munkavégzés ideje alatt 10 perces időtartamokra a körforgalom minden ágára teljes útzárat vezetnek a szakemberek. A korlátozás időszakában rendőri forgalomirányítás lesz érvényben. A fenti útszakaszon torlódásra kell számítani a közlekedőknek. A forgalomkorlátozás a megkülönböztető jelzést használó járművek útvonalát nem befolyásolja, azok a munkaterületen a lezárás ideje alatt is keresztül tudnak haladni - tájékoztat szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában