Még besegít

2022.11.06. 12:14

Sokan bánkódhatnak - Ezért hagyja el dr. Pölöskey Péter, szombathelyi gyermekorvos a praxisát

December 1-jétől nem látja el a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben a háziorvosi feladatokat dr. Pölöskey Péter - erről a gyermekorvos közösségi oldalán tájékoztatta betegeit.

vaol.hu

Forrás: VN archív

Az önkormányzattal kötött szerződését közös megegyezéssel bontották fel, azt még szeptemberben hagyta jóvá a közgyűlés. A miértek kapcsán dr. Pölöskey Péter azt írta: "Sajnos négy-öt év után már világossá vált számomra, amit én gondolok erről a gyönyörű munkáról és amit az egészségügy irányítói és a döntéshozók gondolnak helyben vagy országosan, az nagyon sok pontban nem egyezik. Igazából a gondolataim, javaslataim sehol sem hullottak termékeny talajra".  

A szakember indokai között az is szerepel, hogy gyermekorvosként és gyermektüdőgyógyászként szeretne a jövőben kiteljesedni. December 1-jétől a szombathelyi Deák Ferenc utcai praxist az önkormányzat működteti tovább, május 31-éig a hét két-három napján dr. Pölöskey Péter helyettesítőként még segít a rendelőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában