Gyárlátogatás

2022.11.11. 19:21

Szívóka, tál és kupak – ezekből áll össze a cumi – A vaskeresztesi MAM is kinyitotta kapuit a Modern Gyárak Éjszakáján - fotók

A MAM-Hungária Kft.-nél egyetlen műszak alatt több babaterméket állítanak elő, mint amennyi gyermek születik Magyarországon egész évben, ez is kiderült pénteken a Modern Gyárak Éjszakáján. Termelőüzemüket, gyártási folyamataikat és raktárukat is bemutatták a több turnusban érkezett csoportoknak.

Tóth Kata

Pungor László kalauzolta a csapatot az üzemben

Forrás: Cseh Gábor

A beléptetés után csapatjelölő cumit és hajhálót kapott mindenki – a portáról a 600 főt foglalkoztató gyár látogatóközpontjába érkeztünk, ahol pogácsa és üdítő várta a csoportot, előtte összefoglalót hallhattunk a prémium minőségű, dizájnos és biztonságos bébitermékeket gyártó cégről. A cumisüveggyártásban, egy cumisüvegfestő gép mellett kezdődött a tényleges üzemlátogatás – Pungor László globális minőségirányítási igazgató kalauzolta a csapatot. Az üzem középső része felé haladva több, az üvegszerelést és a csomagolást segítő robot működését láthattuk testközelből. 

 

Benéztünk a laborba, utána az L alakú raktárterületre értünk, ahol megtudtuk: a késztermékek raktározási ideje mindössze néhány nap. A cumigyártó részen jutottunk vissza az üzembe. Szívóka, tál és kupak – ebből a három alkatrészből készül a cumi mechanikai összepattintással. A termékek egy része műanyag boxban, egyedi lézerkóddal kerül a boltokba, így visszakereshető, hogy hol, mikor, milyen alapanyagok felhasználásával készült – árulta el Pungor László. Az irodákban folytatódott a túra és a látogatóközpontban ért véget: a „házigazda” sütivel, frissítővel kínálta a vendégeket, apró ajándékokat, ajándék-cumit mindenki kapott.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában